Vakantiehuis met hond

Resultaten

Samen met je hond genieten van een vakantie! Dus zoek je een vakantiehuis waar je hond zich ook meteen thuis voelt. Een heerlijk tuintje en het liefste een afgesloten perceel zodat je zelf ook lekker rustig een boek kunt lezen. Aqua-State heeft een ruim aanbod vakantiehuizen waar uw hond van harte welkom is en je meteen samen kunt genieten. Het begint al met een heerlijke wandeling in de ochtend. Wandel met je hond langs de haven van Park de Brekken en loop naar het meer de grote Brekken. Super leuke wandeling als de hond even uit moet. Maar later op de dag kun je samen echte wandelingen maken. Het strand van Lemmer heeft een hondenstrand dat het gehele jaar geopend is. In de herfst en de winter mag je ook lekker met de hond ravotten op het strand. Tijdens het seizoen kun je het strand niet op maar kun je wel heerlijk over de dijken wandelen richting het Woudagemaal. Na deze zwempartij en wandeling kunt je met je hond naar Beachclub Lemmer op het strand en nog even nagenieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

Het zal ook geen probleem zijn om een restaurant te bezoeken met uw hond. Bij de meeste restaurants bent u met uw hond van harte welkom.

Friesland heeft natuurlijk veel meren. Dus die zijn altijd prachtige voor een lekkere langere wandeling. Maar ook op een druilerige dag kun je met je hond op pad. Ga dan samen naar het Kuinderbos of het Riisterbos in Gaasterland. Absolute aanraders met je hond als je in Lemmer vakantie viert in een van de vakantiehuizen van Aqua-State.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×