Nu sloep huren

Een sloep varen is leuk voor jong en oud. Een vaarbewijs of ervaring is niet nodig. Bij ontvangst krijg je een instructie waarna je een mooie dagtocht kunt maken over de Friese meren. Er zijn kortere en langere vaarroutes waaruit je kunt kiezen. Je hond mag ook mee. Op verzoek zijn er zwemvesten voor kinderen en volwassenen aanwezig.

De huur van een boot is exclusief brandstof. Wij vragen u de boot voor het inleveren weer zelf te tanken en de boot bezemschoon in te leveren. De boot kan getankt worden bij Tankstation Tacozijl, gelegen op ongeveer 15 minuten van uw eindbestemming. 

 

Avondverhuur

Als het mooie weer is wil iedereen lekker het water op. Indien de sloepen overdag allemaal verhuurd zijn, is het mogelijk een sloep voor de avonduren te huren. Boek een sloep vanaf 17 uur tot 21 uur. Neem dan een mand met lekkere hapjes en drankjes mee en u kunt heerlijk een paar uur ontspannen en van het mooie weer genieten. Je kunt al een sloep huren vanaf 85,- euro voor een avond.

Visboot met fish finder

Laten we eerlijk zijn. Vroeger was vissen voor oude mannetjes. Nou nu niet meer. Vissen is zelfs een echte hype onder de tieners en gezinnen met jonge kinderen. Wij snappen het. Lekker buiten, even niet op de iPad of smartphone en even echt samen zijn. Huur de visboot en ga met je zoontje of dochtertje of met een paar vrienden je vrienden het water op. Vooral in de vroege ochtend of tijdens een zonsondergang is het een belevenis. 

De boot is voorzien van een fish finder van Raymarine, hengelsteunen en opbergbakken voor de visspullen. Er is plek voor 2 - 3 personen.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×