Vakantiehuis en eigen boot mee

Resultaten

Wat is vakantie? Dat is voor iedereen anders. Zoek jij een vakantiehuis aan het water met een eigen aanlegsteiger en gelegen in Friesland? Dan ben je bij Aqua-State Vakantiewoningen precies goed.

Aqua-State Vakantiewoningen heeft ruim 40 vakantiewoningen vanaf 4 tot 10 personen direct aan het water. Je kunt dus je eigen bootje of sloep meenemen op vakantie of je huurt er gewoon een sloep bij. Aqua-State verhuurt sloepen vanaf 5 tot 8 meter. Dus wij hebben een passende sloep voor een beginnende en een ervaren schipper. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Vanaf je eigen vakantiehuis vaar je in enkele minuten naar het Friese meren gebied. Alle meren zijn met elkaar verbonden zodat je een echte tocht kunt maken. Wij stellen de beginners altijd voor om van Lemmer naar Sloten te  varen. Durf je iets verder? Dan vaar je van Lemmer via Sloten naar Woudsend. Maar van Lemmer naar het Tjeukemeer is ook zeker een aanrader.

Boek je eigen vakantiehuis in Friesland aan het water bij Aqua-State vakantiewoningen in Lemmer. Ons team staat voor je klaar. Bel ons gerust op zodat we samen het beste vakantiehuis en een passende sloep voor je kunnen uitzoeken. De sloepen van Aqua-State in Lemmer zijn vanaf 1 dag te huur en een vaarbewijs is niet nodig.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×