Vakantieparken

Ons aanbod bestaat uit ruim 50 verschillende vakantiewoningen. Dus voor elk wat wils. De meeste vakantiewoningen liggen direct aan het water met een eigen aanlegsteiger. Maar soms wil je liever niet direct aan het water, bijvoorbeeld als je kleine kinderen hebt. Ook dat is mogelijk.

Bekijk ons aanbod op de verschillende locatie's of parken.

Lemmer - Park Aquaronde

Marinapark Aquaronde in Lemmer wordt ook wel het Venetie van Friesland genoemd. Alle bungalows zijn gelijkvloers en liggen direct aan het water.
Bekijk park

Lemmer - Park Brekkense Wiel

Een prachtig vakantiepark aan de rand van het Friese meer de Grote Brekken. Kom genieten van een actieve vakantie in Friesland.
Bekijk park

Lemmer - De Markol

Deze fraaie vakantiewoningen staan in een rustige wijk niet ver van de Friese Meren. U heeft een eigen ligplaats aan huis en vaart zonder bruggen of sluizen de Friese meren op. De vakantiewoningen zijn ook een prima locatie voor een fiets, vis of wandelvakantie.
Bekijk park

Lemmer - Unieke Vakantiewoningen

Sommige vakantiewoningen liggen niet op een vakantiepark. En toch mag u die niet missen. Op verschillende mooie plekjes in Lemmer en zelfs in het prachtige kleine dorpje Oudemirdum en kunt u genieten van een fraaie vakantie in eigen land.
Bekijk park

Lemmer - Park de Brekken

Watersportcentrum de Brekken, direkt gelegen aan het Friese meer de Grote Brekken. Elk chalet of caravan ligt aan het water. Het is dus een echt paradijsje voor watersporters.
Bekijk park

Lemmer - Bungalow Park Iselmar

Dit park is gelegen achter de dijk van het IJsselmeer. Met een paar minuten ben je te voet op de dijk en loopt u in nog eens 5 minuten naar het strand en staat je met je voetjes in het zand.
Bekijk park

Costa Blanca in Spanje

Villa voor 6 personen met prive zwembad.
Bekijk park
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×