Weekendje Lemmer

Resultaten

Soms duurt de echte vakantie echt nog te lang. Dan wil je even een weekendje weg met vrienden of lekker met je eigen gezin. Een weekendje weg naar Lemmer om even op andere gedachten te komen en de zorgen van alledag even te vergeten. Boek dan een heerlijk vakantiehuis aan het water in Lemmer bij Aqua-State. Dan ben je verzekerd van een geweldig weekendje weg en kun heel veel doen! We doen het allemaal te weinig.. jammer. Maar een dagje samen op de fiets is toch echt super gezellig. Zeg nou zelf. De gloednieuwe E-Bikes van Aqua-State zorgen dat je lekker actief bezig bent maar dat je nog lekker om je heen kunt kijken. Onderweg een appelgebakje en koffie bij Restaurant de Mallemok in Sloten. Fiets langs de boerderijen en neem verse eieren, aardbeien of andere verse streekprodukten zo van het land. Of even een lekker ijsje onderweg bij de ambachtelijke IJsboerderij.

Dan gauw weer naar je eigen vakantiehuisje terug fietsen en even uitpuffen op je eigen terras aan het water. Geniet dan van de vaak prachtige zonsondergangen met een heerlijk glaasje wijn. Dan allemaal lekker douchen en op naar een van de geweldige terrasjes van Lemmer. Of maar een echte Terrassen tocht. Dan mag je Brasserie 14 en het terras van Fem zeker niet overslaan.

Wilt je dat je in Harich, vlak bij Lemmer nog een echte Daf 33 uit e jaren 60 en 70 kunt huren. Daf rijden is een echte beleving. Kom eens rijden met je eigen “trutten Schudder”. Of toch liever een echte Solex. Ook dat kan! Meer informatie op solexverhuurfriesland.nl

Oké maar als je dan toch in Friesland bent, dan moet je het water op. Je gezicht even vol in de wind en maak even contact met de elementen water en wind. Huur bij Aqua-State een heerlijke sloep zonder vaarbewijs. Je kunt al vanaf 1 dag een sloep bij Aqua-State huren. Heb je zelf een klein bootje of een eigen sloep. Neem hem gewoon mee en leg hem bij je eigen vakantiehuis aan de aanlegsteiger. Je vaart dan binnen enkele minuten het eerste meer de Brekken op. Er zijn verschillende tochten mogelijk zodat je elke dag een andere tocht kunt maken. Ga vooral op zoek naar het Bountyeiland in het Tjeukemeer en waan je even een echte Robinson. Varen met een sloep is toegestaan vanaf 18 jaar en zonder rijbewijs.

Kies voor een weekendje weg in Lemmer een van onze vakantiebungalows aan het water. Wil je nog net even iets extra’s kies van voor 1 van de bungalows met spa.

Vindt je het best lastig om een huisje online te boeken. Wij snappen dat. Bel ons gewoon op en dan zoeken we samen het ideale vakantiehuisje aan het water voor je weekendje weg in Lemmer uit.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×