Zomervakantie in Friesland

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van de zomervakantie. Friesland is de plek voor een actieve vakantie met je gezin. Kom fietsen, varen, suppen of een dagje naar het strand. Het kan allemaal.

Na een Lock down en veel hangen op de bank willen we toch graag veel buiten zijn en samen genieten van de frisse lucht en mooie omgeving. Vooral ook samen met de kinderen actief zijn en leuke dingen doen. Een week bij Aqua-State kan bol staan van de avonturen.

Dagje varen met de sloep,een gevulde picknickmand mee en onderweg zwemmen bij het eilandje in het Tjeukermeer. De dag daarna een tochtje op de fiets met een tussenstop op het strand van Oudemirdum of Mirns, kijken naar de kitesurfers. Daarna allemaal een dagje lui op het strand van Lemmer met zijn prachtige Beachclub. Bekijk nu onze vakantiewoningen en onze sloepen.

Over Aqua-State

Aqua-State is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van het water, pleziervaart en de bekende Friese gezelligheid. Comfortabele vakantiehuizen met een eigen terras aan het water. Vakantie met uw partner, uw gezin of gewoon met vrienden, Aqua-State heeft voor ieder wat wils. Verken het water met uw eigen sloep of visboot, die u bij ons kunt huren. Geen vaarbewijs nodig! Kom heerlijk tot rust, of duik in de watersport. Een vakantie bij Aqua-State is er een om te herinneren.

Ontdek Lemmer

Lemmer is een gezellig dorp in het zuiden van Friesland, gelegen aan het IJsselmeer. Kom een bezoekje brengen en zie de boten dwars door het centrum varen, onderweg van de binnenmeren naar het IJsselmeer. Vanaf een van de vele terrasjes kunt u met een drankje in uw hand heerlijk genieten van de doorvarende pleziervaart. Op het prachtige zandstrand kunt u zonnebaden, wind- of kitesurfen, zwemmen en meer. Ontdekt u binnenkort de veelzijdigheid van Lemmer?