Lifeplus en jouw vitaliteit

Hi.... mijn naam is Nina en ik ben ik al jaren enorm fan van de producten van Lifeplus. Moeder van 2 kinderen, 2 honden, een echtgenoot, een eigen bedrijf en leuke vriendinnen. Heb dus een heel druk maar leuk leven. 

  • Gezond en vitaal zijn en blijven is een bewuste keuze waar ik aandacht aan besteed. Je krijgt het vaak niet kado. Net als gezond eten, bewegen en stress minimaliseren, horen voedingssupplementen er voor mij inmiddels gewoon bij. Wij eten gezond, zo veel mogelijk biologisch en gaan naar de sportschool. En ja ………ik leg de lat hoog, ik wil niet gewoon “oké “zijn. Ik wil mij super lekker voelen, mentaal en fysiek. Dat ook voor de kinderen. 
  • Natuurlijk ben je niet geboren met een tas vol pillen of poedertjes op je rug, dat snapt iedereen. Toch weten we inmiddels ook dat je uit je voeding niet meer alle vitamines en mineralen kunt halen die je nodig hebt. Bovendien eet je ook wel eens makkelijk omdat het zo uitkomt of omdat je lekker op vakantie bent. Ja hoor, mijn kinderen zeuren ook vaak als er te gezonde kost op hun bord ligt. Als moeder wil je dat ze allemaal elke dag de nodige vitamines, mineralen en bouwstoffen binnen te krijgen. Een sterk immuunsysteem dat is wat we willen toch?
  • Soms heb je ook net even iets extra’s nodig. Wij hebben een druk recreatiebedrijf en de kinderen sporten beide intensief. Zo neem ik zelf ten tijde van het seizoen net even wat extra’s voor de energie en soms wat extra’s voor het sporten. Mijn tienerzoon had last van allergieën en neemt daar dan een paar maanden ook iets extra’s voor. Toch een griepje te pakken? Probeer eens natuurlijke middelen in plaats van een paar pakjes paracetamol. Voedingsstoffen uit de natuur hebben vaak de oplossing.

Leef je ook bewust en houd je van "de natuurlijke weg" ? Dan is Lifeplus ook iets voor jou. Leuke website met heel veel leuke blogs en video's over mindfullness, yoga, gezond eten en recepten.

Waarom ben ik fan?

  • Alleen natuurlijke en biologische producten
  • Leuke gratis blogs en video’s met tips over voeding, recepten, yoga en wat heeft je lichaam zoal nodig heeft etc.
  • Voor iedereen betaaldbaar door hun bonusstructuur. Kortom vertel anderen van deze mooie produkten en krijg zelf korting. Lifeplus wil dat iedereen zich deze produkten kan veroorloven. 

Kijk maar eens op Lifeplus.com

Heb je vragen of wil je het ook eens proberen, bel mij gewoon op 06 28470224.