Vier deze zomer vakantie in Friesland!

Een vakantiewoning in Friesland? Wat een goed idee! Friesland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomervakantie. Of je nu houdt van een actieve vakantie of liever lekker ontspant. Friesland heeft het allemaal. Vijf redenen om een Aqua-State vakantie te boeken voor de warme maanden.

1. Watersporten in Friesland

Zeg je Friesland, dan zeg je watersport. Watersport is de ultieme zomeractiviteit en de Friese Meren zijn hier uitermate voor geschikt. Zeilen, kanoën, suppen of surfen: in Friesland is alles mogelijk. Een vakantiewoning van Aqua-State is de perfecte uitvalsbasis voor zo’n heerlijke watersportvakantie. Met jullie eigen aanlegsteiger is een sportieve activiteit nooit ver weg.

2. Ontsnap aan de hitte in een vakantiewoning aan het water

Ook zonder een sportieve ambitie is een vakantiewoning aan het water ontzettend fijn. Met de hete zomers van de afgelopen jaren is een verfrissende duik op zijn tijd best welkom. Op elk moment van de dag ontsnap je zo even aan de hitte.

3. Friesland kent rust en bedrijvigheid

In Friesland vind je de perfecte combinatie van rustige natuurgebieden en gezellige dorpen en stadjes. Tijdens jouw vakantie verken je de bossen, meren en polders en struin je door de vele pittoreske dorpen en steden waar genoeg te beleven valt. Fietstochten, wandelingen en winkelen: het kan allemaal.

4. Strandvakantie in Friesland

Een strandvakantie hoeft helemaal niet ver van huis! Zuid-Spanje of Turkije? Wat dacht je van Friesland! Aan de meren in deze provincie is het heerlijk vertoeven. Een echte strandvakantie boek je bij Aqua-State. Vanaf onze vakantiewoningen in Lemmer fiets je binnen een paar minuten naar het strand aan het IJsselmeer.

5. Vervelen tijdens je vakantie in Friesland? Onmogelijk.

In Friesland zul je je nooit vervelen! Er vinden namelijk elke zomer vele evenementen plaats. De Visserijdagen, het Oldtimerfestival, een streekmarkt of het Cultureel Festival... dit is nog maar het topje van de ijsberg. Op de website van Waterland van Friesland bekijk je nu al wat er deze zomer te beleven valt. Jullie vakantie is nog nooit zo leuk geweest!

Waar wacht je nog op?

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×