Vakantiehuis in Friesland

Friesland ... ruwe bolster met een blanke pit. 

Wie Friesland al kent, weet dit al. Friesland is puur. Het landschap, de mensen hier proef je nog de invloed van de elementen. Het resultaat mag er zeker zijn. Tegenwoordig een provincie waar velen hun geliefde vakantie doorbrengen.

Fietsen en lekker varen zijn toch zeker de favorieten van onze gasten.Het vlakke landschap is ideaal om van lange fietstochten te genieten. Onderweg altijd wel een gezellig dorpje met een terrasje te vinden. De vele dorpjes en steden kunnen allemaal met de fiets bezocht worden. 

Wil je na een paar dagen op de fiets even heerlijk ontspannen dan raden wij een dagje sloepvaren aan. Vaar van Lemmer naar Sloten en geniet onderweg van Friesland op zijn best. Bruggen, uitgestrekte weilanden met Friese paarden, grazende koeien en de vele vogels die in het riet hun nest hebben gebouwd. Je kijkt je ogen uit.

BREATHE

Wil je vast even voelen wat Friesland met je doet? Kijk dan even naar dit geweldige fimpje van Merk Fryslan.

Heb je dan echt zin gekregen in een heerlijk fietsvakantie in Friesland of wil je lekker een weekje sloepvaren kom dan naar Lemmer. Dan hebben wij het perfecte vakantiehuis voor je.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×