Sup-erleuk: Suppen op de Friese Wateren

Dat Friesland prachtig is vanaf het water weten we allemaal. Zo kun je de natuur gemakkelijk verkennen met een rondvaartboot, sloep, zeilboot of kano. Zin in eens iets anders dan anders? Stap op een supboard!

Stap op een surfplank

Suppen staat voor ‘stand up paddle boarden’. Simpel gezegd verplaats je je met een peddel over het water terwijl je staat op een surfplank. Deze watersport komt oorspronkelijk uit Hawaï, maar wordt nu ook in de kleinste Friese slootjes beoefend. De sport is, zeker vergeleken met het traditionele surfen, ontzettend makkelijk te beoefenen en leuk voor jong en oud.

 

Genieten van vergezichten

Al suppend ervaar je de Fryske landschappen op een geheel nieuwe manier. Doordat je bijna direct op het water staat en op een lekker rustig tempo door de natuur peddelt ben je één met de omgeving. Het kabbelende water, het geluid van je peddel en de geluiden van de natuur: meer is er niet. Een ander voordeel van deze watersport is dat je met een supboard door de kleinste slootjes kunt manoeuvreren. Zo sta je soms letterlijk oog in oog met de paarden of koeien in de wei.

Huur een supboard

Naast rubberboten, sloepen en zeilboten kun je bij je verblijf bij Aqua-state ook direct een supboard huren. Vind je evenwicht en ga eropuit!

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×