Shop till you drop!

Welkom in Lemmer

Lemmer heeft veel leuke modewinkels en giftshops en natuurlijk zijn de maritieme zaken ook goed vertegenwoordigd. Overal zijn terrassen aan het water. Maar ook in de directe omgeving van Lemmer zijn heel veel leuke, grote plaatsen met mooie centra waar funshoppen echt geweldig is.   

Winkelen in Sneek

Winkelen in Sneek is een leuke bezigheid. Het is er altijd gezellig druk. De stad heeft met zijn voorzieningen al jaren een grote aantrekkingskracht op de vele duizenden toeristen die ieder jaar op bezoek komen. Sneek is dan ook niet voor niets verkozen tot beste winkelstad boven de grote rivieren! Funshoppen is in Nederland de meest favoriete vrijetijdsbesteding. Sneek met zijn historisch centrum en leuke winkels en zijn vele terrassen is zeker een bezoek waard.

Shoppen in Leeuwarden

Op een uurtje rijden vanaf Lemmer ligt de hoofdstad van Friesland. Shop jij graag bij de grote modewinkels en hippe pop-up stores? Of zoek je liever naar verborgen pareltjes en unieke hebbedingetjes in schattige boetiekjes? In het historisch centrum van Leeuwarden vind je het allemaal! De grote modemerken, leukste boetiekjes en Friese speciaalzaken zijn verspreid over het centrum van de stad. Zo is de Kleine Kerkstraat al meerdere malen bekroond tot leukste winkelstraat van Nederland. Aan de Oldehove vind je de Friese streekwinkel Ut Streekie, vol ambachtelijk gemaakte producten! Waan je door de gezelligste straatjes van de stad, zoals het Naauw, de Sint Jacobsstraat en de Kelders. Behoefte aan een hapje of drankje tijdens het shoppen? Strijk neer op een van de vele terrasjes aan de grachten of bij de vele leuke cafés en restaurants.

Shoppen in Bataviastad, Lelystad

Batavia Stad Fashion Outlet is gevestigd in Lelystad op slechts 30 minuten van Lemmer telt het inmiddels 150 winkels van internationale modemerken. U vindt hier ruim 250 modemerken, van Scotch & Soda tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors, van Fred de la Bretoniere tot Armani en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting. Bataviastad heeft ruime parkeergelegenheden en is rolstoelvriendelijk.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×