September is de ideale maand voor 60 plussers

Kinderen het huis uit en zin in wat tijd met z'n tweeën? September is de perfecte maand om een paar dagen in Friesland te verblijven: vriendelijke mensen, vaak nog zomerse temperaturen, prachtige natuur, heerlijk rustige wandel- en fietspaden en mooie vaarroutes. Allemaal outdoor activiteiten die super veilig zijn! Dus geniet van je vrijheid. 

De beste redenen om in september een verblijf bij Aqua-State te boeken als 60-plusser.

1. Heerlijk rustig, geen overvolle stranden, fietspaden of wandelpaden

Het voordeel aan 60-plusser zijn, is dat je niet meer vastzit aan bepaalde vakantieperiodes. Je kunt dus lekker eropuit wanneer jij wilt en zin hebt. Waar je in de zomer overvolle stranden of fietspaden aantreft, is het in september heerlijk vertoeven op het strand en rustig op de fiets- en wandelpaden!

2. Vaak in september zomerse temperaturen

Hoewel je bij zomers weer aan juli en augustus denkt, laat het zonnetje zich ook in september vaak zien. Stel je voor.. Je ligt in een lekkere, lui stoel op het terras, zonnetje op je gezicht en een spannend boek erbij. Perfect toch?

3. Je kunt bij Aqua-State prachtig vissen en varen

Friesland staat bekend om zijn prachtige en vele wateren. Er is dan ook van alles te doen op en rondom het water! De vakantiehuizen van Aqua-State liggen aan het water, wat de perfecte mogelijkheid biedt om een hengeltje uit te gooien. Daarnaast kun je in je eigen of gehuurde sloep een heerlijke dagtocht maken!

4. Kijk voor actuele aanbiedingen op de website!

Kortom, er is in september veel te doen en de condities zijn geweldig. Bovendien kun je hier in deze tijden veilig op vakantie. Je hebt je eigen huisje aan het water met een terras. Of je nu komt wandelen, fietsen of varen, het zijn allemaal outdoor activiteiten die veilig en ook leuk zijn.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×