Open monumentenweekend op 9. september!

Open Monumentendag is met jaarlijks rond de één miljoen bezoekers een van de grootste culturele evenementen in Nederland en is hét instrument om de bevolking op grote schaal in contact te brengen met ons monumentale erfgoed.

Alle monumenten zijn kosteloos open voor publiek in de aangegeven datum. Zo kan U alle leuke en interessante monumenten bewonderen en meer komen te weten over de geschiedenis en achtergrond van deze prachtige historische gebouwen. Voor jong en oud, gewoon samen ontdekken wat wij rondom in Friesland te bieden hebben.

Er is agenda voor de gemeente Fryske Maren, waar kan U onder andere zien Lemster toren+kerk en Lemstersluis bestaan uit sluiscomplex met gebouwen  

Waar U onder andere kan bezoeken Oldburger weeshuis en Waterpoort in Sneek, dan kan U aansluiten lekker eten in een van velen goede restaurants die Sneek te bieden heeft,

of U kan een mooie uitje plannen naar schilderachtige dorpje Woudsend en daar bezoekje houden in Houtzaagmolen De Jager en Korenmolen ‘t Lam.

Aansluiten kan U gaan genieten in een heerlijke culinaire restaurant Vis en Meer in Woudsend.

Lemmer is het beste uitvalbasis om heerlijk genieten van vakantie, leuke uitjes plannen en ook gewoon lekker uitrusten en genieten van een van onze mooie vakantie huizen.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×