Ontdek het strand van Lemmer

Vergeet Ibiza! In Lemmer (Friesland) moet je zijn voor een zinderende vakantie aan het strand. Zand onder je voeten, het verfrissende water van het IJsselmeer en de Beachclub met buitenterras aan het strand. Met een vakantiebungalow aan het strand van Lemmer heb je het allemaal. Geniet!

Strand in Lemmer?

Dat klopt helemaal! Op slechts 15 minuten lopen van je vakantiebungalow sta je met je voeten in een zacht zandstrand aan de rand van het IJsselmeer. Op het strand vindt je een geweldige Beachclub met een enorm groot en hip terras, bar en restaurant. Tevens is er een overdekt zwembad met glijbaan voor als het een keer een dagje minder weer is. Het strand van Lemmer heeft ook zwemplek voor honden.

Ontdek ook de rest van Lemmer

Helemaal ontspannen na een dag aan het Friese strand? Vergeet dan zeker niet om ook Lemmer zelf te ontdekken. Deze pittoreske plaats wordt niet voor niets één van de mooiste dorpen van Friesland genoemd. Bekijk het drukke waterverkeer in de haven en ontdek het historische centrum vol winkeltjes, terrasjes en restaurants.

Ook spontaan zin in zon, strand en Friesland? Boek één van onze prachtige vakantiehuizen!

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×