Met de sloep naar Balk

Huur je sloep bij Aqua-State en maak een mooie tocht naar Balk. Balk is van oudsher een belangrijke plaats van een bijzonder deel van Friesland. Het grenst aan de bossen van Gaasterland en via De Luts, die door het centrum van het dorp loopt, heeft het een directe verbinding met het Slotermeer. Aan de hoofdstraat zitten verschillende restaurants en cafés met terrassen, leuke winkels en de VVV.

Lemmer - Balk

Je vaart vanuit Lemmer naar de Brekken en steekt het meer over richting de Lange Sleat. Aan het einde van de Lange Sleat sla je rechtsaf De Le in. Je vaart door Sloten onder de brug naar het Slotermeer op het Slotermeer sla je linksaf naar het Badmeester Keimpe paviljoen. Je komt wel een paar bruggen tegen en daar moet 3 euro per doorvaart in het klompje van de brugwachter stoppen en dan doet de brugwachter de brug voor je open. 

Badmeester Keimpe Restaurant paviljoen

Relaxen tijdens een lazy Sunday afternoon, dansen op het terras met live muziek. Met een heerlijke Cava loungen op het terras of in de winter genieten van Gluhwein bij het vuur. Laat je verwelkomen door de geur van de paling en geniet van de uiteenlopende gerechten van een keuken vol inspiratie en de perfecte bediening. Dit alles met een schitterend uitzicht over het Slotermeer.

Balk - Lemmer

Terug vaar je door door Sloten en sla je linksaf naar de Waldsleat en over het Brandsmeer via de Hjerrinsleat naar De Brekken en over het meer terug naar Lemmer.

Lemmer, Balk, Lemmer voor een heerlijke dagtocht met je sloep. 


Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×