Lekker zwemmen met je hond!

Laat je hond zwemmen op het strand in Lemmer

Het westelijke deel van het strand is officieel honden losloopgebied. Hier mogen honden het hele jaar door lekker rennen, zwemmen en ravotten. Er is wel een opruimplicht.  Dit strand zeer geschikt om jonge honden te leren zwemmen. Tussen 1 oktober en 30 april mogen honden overal op het grote strand loslopen. Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats direct achter het strand. Beachclub Lemmer is elke dag geopend vanaf 10:00 uur en honden zijn er van harte welkom.

Laat je hond los in Elfbergen in Oudemirdum

Hondenbos Elfbergen (20 ha) is het gedeelte van Boswachterij Gaasterland waar honden los mogen lopen. Het losloopgebied bestaat uit een bos met leuke wandelpaadjes en een hondenweide waar de honden lekker kunnen rennen en ravotten. Er is een betonnen tunnel waar de honden doorheen kunnen en een vijver waar ze lekker in kunnen poedelen. Buiten het losloopgebied kan je uren wandelen in de prachtige natuur van Boswachterij Gaasterland, je hond moet daar uiteraard wel aan de lijn.

Natte neuzen route Kuinderbos

Het Kuinderbos (1200 ha) is het grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. In het westelijk deel van het Kuinderbos mogen honden loslopen. Hier is ook een 'natte neuzen'-route uitgezet. De route komt langs een groot speelveld met een klein zwemstrandje.  Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Schansweg of bij Restaurant de Wipkip.

 

Lemmer terrassen

Je hond is welkom op de vele terrassen in het centrum van Lemmer. Overal staan waterbakken voor je dorstige hond

Restaurants in Lemmer waar je hond welkom is zijn o.a.:

- Beachclub

- La Gondola

- De Brekken

- Nr 14

- De Wildeman

- Fem aan het Dok

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×