Golfen in Gaasterland Friesland

BurgGolf St. Nicolaasga

BurgGolf St. Nicolaasga ligt ongeveer op 10 minuten rijden van Lemmer omarmd door de Vegelinbossen en de prachtige vergezichten maken deze golfbaan uniek in Nederland! 

Op de 18 holes baan lopen golf en natuur in elkaar over. In een open terrein lopen sommige holes door het bos en andere holes worden omzoomd door houtwallen. De grote greens en strategisch geplaatste hindernissen maken dit ontwerp tot een favoriet parcours voor leden en bezoekers. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde.

De kwaliteit en rust die de golfbaan omgeeft, maken de baan een tot een geliefde ‘destination courses’!  Het moderne clubhuis is voorzien van alle gemakken zoals kleedkamers, bar, restaurant en golfshop.

Golfclub Gaasterland Oudemirdum

Geniet op de prachtige natuurgolfbaan van Golfclub Gaasterland. De 9-holes door baanarchitect Alan Rijks gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied van 42 hectare. Door de unieke samenhang van golfbaan en natuurgebied heeft deze als eerste baan in Europa het zogenaamde 'Groenlabel' verkregen. Tijdens je rondje golf kunt je maximaal genieten van vele bijzondere planten, vogelsoorten en zelfs wild.

Lekker nagenieten na een rondje golf? Maak ook gebruik van de geweldige mogelijkheden in het clubhuis!

Niet leden kunnen online een starttijd reserveren. Om te kunnen spelen op onze 9-holes baan moet je in het bezit zijn van EGA Handicap.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×