Fietsen en mountainbiken

Per e-bike, mountainbike of ‘gewone’ fiets, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Geen fiets mee? Aqua-State verhuurt ook fietsen.

Fietsen

Fietsend en wandelend ervaar en ontdek je het landschap rond Lemmer en het Friese meren gebied op z’n best. Er liggen vele kilometers aan fiets- en wandelpaden door het weidse landschap, langs meren, over bospaden en glooiingen. En dat hoeft niet uitsluitend in de zomer ook in de winter is het heerlijk uitwaaien op de vele strandjes aan de Friese meren en aan de IJsselmeerkust. Overal is genoeg ruimte. Er is altijd wel een rustig plekje te vinden. Ga eens kijken bij de Mirnser klif op een winderige dag en vergaap je aan de kunsten van de vele kitesurfers die bij weer en wind over het IJsselmeer vliegen.

Fietsend verbind je de knooppunten gemakkelijk tot magnifieke fietsroutes. Vanuit Lemmer fiets je bijvoorbeeld over het 20km lange fietspad langs het IJsselmeer naar Urk. En waar eet je een lekkerder visje dan op Urk?

Mountainbiken

Vanuit je vakantiewoning in Lemmer zijn er vele sportieve mountainbike mogelijkheden. Op slecht 5km afstand begint het grote Kuinderbos met mooie mountainbike routes. Of je fiets een rondje Tjeukermeer. De bossen van Gaasterland beginnen al bij Sondel en ook daar zijn mooie mountainbike routes.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×