Eten en drinken in Lemmer

Pak je terrasje in Lemmer!

Er zijn vele restaurants en bijna allemaal met een terras aan het water. De mogelijkheden zijn onbeperkt en voor iedereen wat wils. Hierbij wat voorbeelden. 

Brasserie No.14

In hartje centrum Lemmer is Brasserie No.14 te vinden. Dit hippe & gezellige restaurant heeft een heerlijk terras aan het water en is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Je kunt hier terecht voor een kop koffie, lunch, diner of voor een gezellige borrel met een hapje. Kortom, voor ieder wat wils! De keuzebrigade werkt met verse ingrediënten en lokale producten om van elk gerecht een feestje te maken.

Pizzeria ristorante La Gondola

Pizzeria ristorante La Gondola is een hecht Italiaans familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s, pasta’s, vlees en vis. Pizzeria La Gondola heeft tevens een groot buitenterras aan het Dok.

Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende tijdelijke gerechten zijn waarden waar zij zich hard voor maken. De open keuken draagt bij aan een persoonlijke open sfeer en met 250 zitplaatsen is er altijd een plek waarbij je je in Italië voelt.

De Held van 63

Aan de Emmakade ligt het altijd gezellige muziekcafé. De Held van 63.  Zoek je gezelligheid? Dan vind je die zeker bij De Held van 63!

Restaurant De Brekken

Op vakantiepark Aquaronde ligt het gezellige restaurant De Brekken met tevens een groot terras aan het water. Hier kun je zelfs met je huursloep van Aqua-State gewoon voor de deur aanleggen! En je hond mag gezellig mee. Liever bij je vakantiewoning eten? Vanaf 8.00 s'morgens kun je al verse broodjes ophalen. Maar ook een lunch en diner kan op bestelling. Bestel en haal op bij De Brekken!

 

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×