De jager dat ben jij!

Vissen bij je vakantiewoning

Natuurlijk kun je bij je vakantiewoning, aan het water een hengeltje uitgooien en ook nog een grote brasem vangen! Maar je kunt ook een sloep huren bij Aqua-State en op de Brekken of het Tjeukermeer het gevecht aangaan met die geweldige snoekbaars! Ervaar de spanning en sensatie als de snoekbaars op je aas duikt!

 De snoekbaars

De snoekbaars is een mooie, hardvechtende vis die je op veel verschillende manieren kunt vangen. Ze kunnen bovendien behoorlijk groot worden, tot wel 120 centimeter bij een gewicht van 15 kilogram. Snoekbaarzen kunnen in goede leefomstandigheden 15 jaar oud worden. Snoekbaarzen zijn roofvissen. Ze leven van vissen, kreeftachtigen en kikkers maar veruit het grootste deel van zijn dieet bestaat uit vis.

Ze houden van groot en diep water, het liefst met een harde bodem en weinig begroeiing. Het liefst een beetje troebel water want daar is hij met zijn goede ogen in het voordeel. Snoekbaarzen zijn actieve jagers die zich vaak in kleine scholen ophouden. Alleen de grote exemplaren jagen alleen.

Snoekbaarsvissen is een hype onder jonge vissers. Ga in de vroege ochtend of in de avond het water op en ga het gevecht aan met die prachtige snoekbaars. Huur bij je vakantiewoning onze visboot Kimple. De Kimple is voorzien van een fish-finder Raymarine en heeft 3 hengelsteunen en voldoende opbergvakken voor je visspullen. Je huurt de Kimple inclusief hengels!

Een visakte of visdagkaart is verplicht! 

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×