Boerderijrecreatie

Vlak bij Lemmer aan het Tjeukermeer ligt de Boerderijrecreatie.

Bij Boerderijrecreatie kunt je terecht voor indoor en outdoor activiteiten die naar wens te combineren zijn met catering voor een compleet dagje weg. Kom langs met je gezin, de hele familie, de vriendenploeg of collega's. Boerderijrecreatie is gelegen aan het Tjeukemeer, waardoor je tijdens je verblijf een frisse duik kunt nemen of kunt aanmeren met je sloep.

Activiteiten welke je kunt boeken zijn o.a.

De Escaperoom

Een historische Escaperoom in een 150 jaar oude stelpboerderij. Zoek door de oude boerderij naar hints om de codesloten te kunnen openen. Deze speurtocht leidt je, als je het goed doet, naar de juwelen van Beppe Afke. Maar kijk uit! De huidige bewoner Sieberen Storm kan elk moment thuis komen.

Voetgolf

Een sportief uitje waarbij je voetballend door de Friese weilanden gaat. En dat terwijl je langs de oevers van het Tjeukemeer, geniet van het buiten zijn. Lukt het je om de voetbal door de benen van de levensgrote kunstkoeien heen te schieten? Deze variant op golf en voetbal daagt je uit.

Fierljeppen

Fierljeppen is een fanatieke, spannende en mooie buitenactiviteit. Na een goede uitleg over de manier van springen ga je met je groep op pad. Wij hebben een bijzondere baan voor je aangelegd naast het Tjeukemeer. Voor de angstige of geblesseerde is er bij elke springplek een brug neergelegd. Zo kunnen ze mee met de groep, maar hoeven ze niet te springen. Op de achtergrond hoort je het ritselen van het riet, de wind waait door je haren en de zon schijnt op uw gezicht.

High Tea met Friese lekkernijen uit de streek

Welke producten maken de High Tea een Friese High Tea? Natuurlijk mogen dan de bekende Friese oranjekoek en de Fryske Dúmkes niet ontbreken. Ook serveren wij o.a. kruidenkoek en Keallepoat koek. Deze zoete lekkernijen worden bijgestaan door hartige hapjes. Fries roggebrood met kaas, Friese droge worst en nagelkaas. De thee wordt op tijd ververst, zodat het je aan niets ontbreekt. De High Tea is goed te combineren met een leuke activiteit op de boerderij. Boek er een leuke activiteit bij en maak er een compleet dagje weg van.

Er zijn nog veel meer activiteiten. Kijk voor prijzen en reservering op; www.boerderijrecreatie.nl

Tel. 0514 541267

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×