5 redenen om je meivakantie in Friesland door te brengen

Meivakantie 2023 in Friesland

Dit jaar hoef U geen verre reizen naar exotische oorden te doen, omdat wij in Friesland hebben heel veel te bieden en U kan veel nieuwe dingen zien en ontdekken...

Het is de gelegenheid om Nederland beter te leren kennen. Geniet samen met je gezin van een vakantie Friesland. U zult het geweldig vinden. Geniet van veel outdoor activiteiten. Hier 5 goede redenen om naar Lemmer te komen.

1. In mei is het tulpenfestival

De polder staat dan vol met bloeiende tulpen in vele kleuren. Het is geweldig om er doorheen te fietsen of te wandelen. Maak dan ook de mooiste familiefoto's waar je nog jaren van kunt genieten.

2. Na een lange winter wil je maar één ding

Lekker naar buiten en samen leuke dingen doen. Het klinkt heel gewoon maar hoe leuk is een dagje samen op de fiets. Fiets naar het stadje Sloten en geniet daar even van een terrasje, een ijsje of koffie met appeltaart. Ook de kinderen vinden het leuk en de mobieltjes verdwijnen gewoon in de achterzak. Win win dus!

Bij Aqua-State staat uw huurfiets voor U klaar. Gazelle tourfietsen of een e-bike. Wij zijn van alle markten thuis.

3. Varen met een sloep

Na een dagje fietsen heb je misschien wel spierpijn. Dan even een dagje relaxen. Wij hebben een super idee. Ga een dagje varen met een sloep. Hapje en drankje mee en heerlijk door de kanalen en over de Friese Meren varen. Ben je een beginner vaar dan van Lemmer naar Sloten, heel ontspannen rondje. Bij Aqua-State staat uw huurboot voor U klaar. 

4. Soms wil je ook even helemaal niets doen

Ook dat kan. De kinderen kunnen buiten spelen en u geniet met een goed boek in het zonnetje op uw eigen terras aan het water. Heb je een hengel bij je dan kun je die meteen uitgooien. Wat een heerlijk zen moment.

5. Er zijn veel goede restaurants in Lemmer

Laten we eerlijk zijn. Eten en drinken is ook belangrijk als je op vakantie bent. Geniet van een eigen gourmet avondje of haal een heerlijke maaltijd op. Er zijn vele goede restaurants in Lemmer. Zijn de terrassen weer open? Heel mooi. Dan kun je elke avond een ander heerlijk restaurant bezoeken. Weekje is te kort. De ene avond Brasserie 14 en de volgende avond Restaurant de Brekken op het park. Beiden hebben een groot terras aan het water.

Zo kunnen we nog wel 5 redenen verzinnen. Maar het zijn toch vaak de gewone dingen die het bijzonder maken. Samen dingen doen!

Ben je nog op zoek naar een mooi vakantiehuizen in Friesland? Bekijk de prachtige vakantiehuizen van Aqua-State

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×