Actieve vakantie voor senioren

De kinderen zijn de deur uit. Dus je kunt op vakantie wanneer je dat zelf wilt. De maanden september en oktober zijn dan geweldige maanden met veel voordelen. Dus plan je vakantie dit jaar gewoon in september of oktober. De rust is dan weder gekeerd, altijd een plekje op je favoriete terrasje of restaurant en je favoriete huisje voor een gunstige prijs. In Friesland merk je het meteen. Minder haast en altijd een vriendelijke groet op straat.

Dit zijn de voordelen:

  • Heerlijk rustig, geen overvolle terrasjes, stranden, fietspaden of wandelpaden
  • Vaak niet meer dan 1 of 2 uurtjes rijden
  • Je kunt hier prachtig fietsen, wandelen, vissen en varen
  • Gunstigere prijzen

Laat ons weten wat je wensen zijn. Samen kiezen we dan het juiste vakantiehuis. Maar ook een goede fiets of E-bike hebben we voor je klaar staan. Wil je ook lekker varen met een sloep, dan kunt u vanaf één dag een mooie sloep bij uw vakantiewoning huren. Een vaarbewijs is niet nodig.

Heb je speciale wensen over de ligging van het huisje, de bedden of eventuele aanpassingen in de badkamer? Bel ons gewoon even op. Wij zorgen dat je het huisje krijgt dat bij je past. Er zijn zelfs bungalows met rolstoelvriendelijke badkamers. Dus ben je slecht ter been of heb je een rolstoel? Wij hebben de juiste bungalow voor je.

Kom genieten van Friesland in het gezellige plaatsje Lemmer en geniet van een heerlijk vakantiehuisje aan het water.