Winterzwemmen in Lemmer

bron VVV Waterland

De winter is een magische tijd.  De natuur verrast met prachtige beelden. Kom samen met je gezin of vrienden van een winterzwemmen weekeinde in Lemmer.

Op de bank zitten en treuren omdat de zomer voorbij is? Sorry dat is geen optie. Boek nu een te gek familieweekeinde of lekker met je vrienden op stap. Een vakantiehuisje aan het water en maak meteen een frisse duik en zet al je zintuigen op scherp. Een kadootje voor je gezondheid.

WAT IS WINTERZWEMMEN?

Op de Friese Meren en kanalen kun je natuurlijk in de zomer heerlijk varen. Maar in de winter ligt er een extra uitdaging. Met een temperatuur van rond de 5 graden is zwemmen in dit koude water een belevenis maar ook super gezond! Een echte Boost voor je Imuumsysteem!

BEREID JE GOED VOOR OP WINTERZWEMMEN.

Voordat je een dappere duik neemt in een van de Friese Meren, kun je je thuis goed voorbereiden. Neem wat vaker een koude douche en probeer dat steeds langer vol te houden.

bron VVV Waterland

MEER INFO WATERLAND

 

Ben je ook nieuwsgierig naar de Wim Hof Methode? Klik hier voor meer informatie.

https://www.thebreathworkmovement.nl/blog/wimhofmethode

Na je frisse duik, samen even opwarmen bij een van de vele gezellige horeca tentjes in Lemmer. De Beach Club aan het strand of toch even bij Fem gaan zitten? Of gewoon bij beide.