Vaarvakantie in Friesland

Lockdown 1,2 of 3.......... Het maakt niet uit. Op de boot kan je niets gebeuren. Ben je het thuis echt zat en wil je veilig op vakantie. Kom en geniet met je gezin van een vakantiehuis met een sloep erbij. Eindelijk weer naar buiten, wind in de haren en leer je kinderen geen spelling of rekenen maar varen! Wie goed het bruggengeld in het klompje? De vele Friese meren zijn met elkaar verbonden. Je vaart dus gemakkelijk van dorp naar dorp. In elk dorpje wacht een gezellig terras aan het water.

Heb je een eigen sloep, neem deze dan gewoon mee op vakantie. Hij kan direct aan je eigen vakantiehuis liggen. Geen eigen sloep? Huur dan een van onze fraaie sloepen variërend van 5,5 tot wel 8,5 meter.

Neem je eigen sloep mee

Heb je een eigen sloep? Neem die dan lekker mee op vakantie. Hij kan op het park te water worden gelaten en dan gedurende de vakantie direct aan huis liggen. Elke keer als je even wilt varen, dan spring je in de boot en kun je vele tochten maken. Even een korte tocht naar het centrum van Lemmer om een ijsje te halen of 1 van de vele langere tochten. Beslis zelf waar je zin in hebt.

Huur een sloep

Heeft u geen eigen sloep, dan kunt u een sloep huren. Hiervoor is geen vaarbewijs nodig. Tijdens de transfer krijgt u uitleg en kunt u daarna uw familie of vrienden meenemen op een leuke excursie over de Friese meren. Aqua-State verhuurt sloepen van 5,5 tot 8,5 meter.

Huur een boot https://www.aqua-state.de/boot-mieten-in-lemmer