Even

Voorstellen

Aqua-State Vakantiewoningen is “geen internetfirma”. Onze vakantiewoningen worden met zorg geselecteerd. Van elke woning kennen wij de eigenaar en de woning wordt een paar maal per jaar door ons bezocht. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen. Om u tijdens uw verblijft optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij een kantoor in de directe nabijheid van de vakantiewoningen. Namelijk aan de Brekkenweg 10 te Lemmer, naast de supermarkt. Zowel woningeigenaren als huurders kunnen er terecht voor vragen, informatie en diensten.
 

Geschiedenis

Aqua-State is een organisatie, die zich specialiseert in de verhuur van vakantiewoningen in Lemmer, het zuidwesten van Friesland. Het is in 2004 opgericht. De behoeftes van een huiseigenaar en de wens om een kwalitatief goed dienstenpakket aan te bieden, hebben gezorgd voor de start van Aqua-State. Wij streven naar een heldere en duurzame relatie met de woningeigenaren en onze gasten. Alleen daarmee kunnen wij onze huurders een goede kwaliteit en een goede service garanderen.

vakantie friesland

Geniet van een vakantie in Lemmer of Woudsend. Beide plaatsen zijn een waar paradijs voor watersporters. Zeilen, varen of vissen .. zeg het maar. Een vakantiewoning direct aan het water met eigen aanlegsteiger hier vindt u het! Binnen enkele minuten bent u op de Friese Meren. Vergeet niet ook een fietstocht te maken om het fraaie Friese landschap te genieten. Ook Oudemirdum staat garant voor een heerlijke vakantie met vele fiets en wandelmogelijkheden. Wilt u lekker varen dan kunt u hier ook een bootje huren en van de Friese meren genieten. Onze vakantiehuizen in Oudemirdum staan garant voor een vakantie met veel comfort en een prachtige omgeving.

bootverhuur

Een vakantiewoning aan het water vraagt natuurlijk om een klein bootje! Neemt u gerust uw eigen boot (tot 10 meter) mee en leg het direct bij uw eigen huis aan de steiger. Wij bieden u ook graag de mogelijkheid een bootje erbij te huren. Alle boten zijn te huur zonder vaarbewijs of ervaring. De boten worden aan huis gebracht waarna een overdracht met instructie volgt. Zodat u optimaal van uw bootje kunt genieten. Wij verhuren rubberboten, tourboten, sloepen en polyvalk zeilboten. Meer informatie in de rubriek “Bootverhuur” op deze site.

Speciale
woningen

Bij ons kunt u terecht met uw speciale wensen. Maak uw wensen bij uw reservering altijd even kenbaar. Reist u bijvoorbeeld met kleine kinderen, dan zoeken wij de juiste bungalow voor u.

  • Kindvriendelijke bungalows; deze bungalows zijn voorzien van een hekwerk langs het water en zijn kindvriendelijk ingericht.
  • Rolstoelvriendelijke bungalow; deze bungalow is voorzien van een aangepaste badkamer, geen of hele lage drempels bij de ingang en uitgang van de bungalow en rolstoelvriendelijke inrichting
  • Huisdieren vrij; sommige bungalows zijn huisdiervrij. Indien u een allergie heeft voor huisdieren kunt u hier terecht.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.