Zin om de rust en ruimte van het Friese Merengebied op te zoeken? In Snikzwaag vindt u alle rust en ruimte. Dit Landelijke plaatsje is gelegen direct achter het Friese dorp Joure.

 

Terwijl u verblijft in de rust en wellness met eigen sauna en jacuzzi is er in het dorp Joure op 1 km afstand van Snikzwaag veel te doen.

 

Eetgelegenheden, terrasjes en genieten van de Ballonvaarten die vanuit hier mogelijk zijn. Vanuit Snikzwaag starten de mooiste wandel- en fietsroutes langs de pittoreske Friese stadjes. Een dagje varen of genieten van het aanschouwen van de zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Ook zeer geschikt voor grotere families met kinderen.

 

Vaarroutes

Tijdens de vaarroutes trekt het prachtige Friese merengebied aan u voorbij. Wilt u een mooie tocht plannen? Huur via Aqua-State ook direct een boot bij uw vakantiewoning. Hier mag u in varen zonder vaarbewijs. Ook kunt u in dit gebied heerlijk zeilen en vissen. 

Ald Faers Erf Route

Een unieke museumroute. 25 km cultuurhistorie in de vorm van fraai gerestaureerde historische panden, ambachten en gereedschappen uit de 18e en 19e eeuw. Een fantastische Friese plattelandservaring voor jong en oud.

Golfen en andere activiteiten

Golfen op de prachtige bosbaan Burggolf Sint Nicolaasga. De locatie zorgt ervoor dat u naast uw spel ook veel plezier beleeft aan de mooie natuur en de vele dieren die hier leven. Op de boerderij van de familie Holtrop kunt u echt Friese activiteiten als boerengolf, fierljeppen, klompengolf en koe-knuffelen beleven. 

Huisjes in de omgeving van de Friese Meren

Bekijk alle vakantiehuizen Alle vakantiehuizen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.