Ontdek de Omgeving

De leukste bestemmingen in Zuidwest Friesland

Lemmer
Gaasterland
Bungalow met Jacuzzi
De Friese Meren

Veelzijdig Lemmer

Lemmer is het enige dorp in Friesland waar de boten vanaf de binnenmeren dwars door het centrum varen om het IJsselmeer te bereiken. Vanaf een van de vele terrasjes aan het water kunt u onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten van de doorvarende pleziervaart. Lemmer is direct gelegen aan het IJsselmeer. Op het prachtige zandstrand kunt u onder andere zonnebaden, wind- of kitesurfen of zwemmen. Ontdekt u binnenkort de veelzijdigheid van Lemmer?

Ontdek Gaasterland

Gaasterland is veelzijdige regio in Zuid-Friesland, gelegen tussen Lemmer en Stavoren. Het landschap is glooiend, iets wat je in Friesland weinig ziet. Daarnaast is het gebied erg bosrijk en dankzij de ligging aan het IJsselmeer zijn de mogelijkheden zeer divers. Uitgestrekte natuur, talloze wandelmogelijkheden en uiteraard een paradijs voor watersporters.

De Friese meren

Zin om de rust en ruimte van het Friese Merengebied op te zoeken? In Snikzwaag vindt u alle rust en ruimte. Dit landelijke plaatsje is gelegen direct achter het Friese dorp Joure. Terwijl u verblijft in de rust en geniet van uw eigen wellness met sauna en jacuzzi is er in het dorp Joure - op 1 km afstand van Snikzwaag - veel te doen.

Watersportdorp Woudsend

Woudsend is een watersportdorp bij uitstek. Dit pittoreske Friese dorpje heeft een prachtige, centrale ligging tussen de Friese meren 'het Heegermeer' en 'het Slotermeer'. Een heerlijke vakantieplek om te genieten van watersport, rust en vrijheid. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.