Kom genieten van de voorjaarsvakantie

Juist nu moeten we genieten van de grote dingen, namelijk van elkaar. Een ontbijtje samen met je gezin, een wandeling op het strand of naar het bos van Kuinre. Daarna een zelfgemaakte warme chocomel en pannenkoeken bakken. Je kunt ook heerlijk genieten van een fietstocht en daarna een lekker biefstuk halen bij de slager. Dit jaar niet op de latten maar wil je er toch even uit met het gezin? Wees welkom en geniet van onze last minute prijzen.

Op zoek naar een bungalow met een whirlpool? Het kan, bel ons voor de mogelijkheden.

 

Over Aqua-State

Aqua-State is een aanbieder met prachtige selectie vakantiehuizen aan het water. Comfortabele, gezellige vakantiewoningen met een eigen terras aan het water. Vakantie met uw partner, uw gezin of gewoon met vrienden .Aqua-State heeft voor ieder wat wils. Verken het water met uw eigen sloep of visboot, die u bij ons kunt huren. Geen vaarbewijs nodig! Kom heerlijk tot rust, of duik in de watersport. Hoe uw ideale vakantie er ook uit ziet, een vakantie bij Aqua-State is er een om te herinneren.

Veelzijdig Lemmer

Lemmer is een gezellig dorp gelegen aan het IJsselmeer, in het zuiden van Friesland. Dit is enige dorp waar de boten dwars door het centrum varen, onderweg van de binnenmeren naar het IJsselmeer. Maak een wandeling door het sfeervolle centrum van dit unieke dorp en geniet van de doorvarende pleziervaart. Op het prachtige zandstrand kunt u wandelen, wind- of kitesurfen, lekker rennen met de hond en meer. Ontdekt u binnenkort de veelzijdigheid van Lemmer?