extra

mogelijkheden

Bij de verhuur van onze vakantiewoningen bieden wij een aantal extra's. Alles voor een actieve vakantie of juist het tegenovergestelde. Van een supboard of een elektrische fiets tot een jacuzzi, u huurt het direct bij Aqua-State. Daarnaast verhuren wij ook boten en bieden we hierbij een special sportvisarrangement. Neem bij interesse contact met ons op, dan zorgen wij dat alles klaar staat bij uw aankomst.

fietsen

Friesland is the place to be voor echte fietsfanaten. Vanuit onze vakantiehuizen zijn dorpjes als Sloten, Balk, Oudemirdum of zelfs Stavoren zijn per fiets of e-bike bereikbaar. Het is mogelijk om deze bij uw vakantiewoning te huren. Aqua-State heeft Gazelle fietsen met versnelling en e-bikes van Stella ter beschikking, zodat u er heerlijk op uit kunt tijdens uw vakantie. 

  • Fiets - dag €9, week €40
  • E-bike - dag €20, week €100
Meer informatie / boeken Boeken

suppen

Suppen is een makkelijke en ontspannen watersport, helemaal van nu. Staand of zittend op je plank beweeg je je voort over het water. Peddel door het Friese landschap of speel een waterspel voor jullie vakantiewoning. Leuk voor kinderen en jongeren en hun ouders! Aan deze activiteit kan iedereen meedoen. De boarden kunt u direct bij Aqua-State huren.

  • 1 Sup - dag €30, - week €150,-
  • 2 Sups - dag €50, - week €250.-
Meer informatie / boeken Boeken

 

bootverhuur

 

Bij een vakantiewoning aan het water hoort natuurlijk een bootje. U kunt uw eigen boot meenemen naar onze woningen, maar het is ook mogelijk om direct bij Aqua-State een boot bij uw verblijf te huren. Kijk voor meer informatie over onze boten en de tarieven op onze pagina over bootverhuur. 

 

 

Bootverhuur Bootverhuur

jacuzzi

Geschikt voor elk seizoen. Wilt u heerlijk ontspannen bij uw eigen huisje? Met een jacuzzi op uw eigen terras komt u volledig tot rust. Jong en oud geniet van het heerlijke warme water in deze baden. In de zomer een verfrissende duik en in de winter knus samen opwarmen. De jacuzzi kan gehuurd worden in combinatie met de huisjes Aquaronde 117 en 122. 

  • Jacuzzi - week €350
Meer informatie / boeken Boeken

vissen

Onze vakantiehuizen aan het water zijn de perfecte uitvalsbasis voor hengelsporters, die aan de Friese meren hun hart op kunnen halen. Speciaal voor deze gasten hebben wij het sportvisarrangement: 7 dagen een open motorbootje (7 pk) + 2 vispassen (extra pas €10). Bij uw vakantiewoning ligt het bootje aan de steiger, zo kunt u op elk gewenst moment uw hengel uitgooien. 

  • Visarrangement - €275 excl. vakantiewoning.
Meer informatie / boeken Boeken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.