Eten en drinken in Lemmer

Lekker een terrasje pakken in Lemmer? Er zijn vele restaurants en bijna allemaal met een terras aan het water. De mogelijkheden zijn onbeperkt en voor iedereen wat wils. Hierbij wat tips.

Brasserie No.14

In hartje centrum Lemmer is Brasserie No.14 te vinden. Dit hippe gezellige restaurant heeft een heerlijk terras aan het water en is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Je kunt hier terecht voor een kop koffie, lunch, diner of voor een gezellige borrel met een hapje. Kortom, voor ieder wat wils! De keukenbrigade werkt met verse ingrediënten en lokale producten om van elk gerecht een feestje te maken.

Restaurant De Brekken

Naast het kantoor van Aqua-State ligt op het park de Brekken. Ook een superleuk restaurant. In 2020 compleet verbouwd tot een swingend en trendy restaurant. Bij mooi weer lekker op grote terras genieten. Maar ook binnen is het prima vertoeven. Moderne inrichting en een grote bar. Misschien heb je geluk en mag je met Albert de eigenaar een duetje zingen. Hij heeft het liefste een microfoon in zijn hand.

Pizzeria ristorante La Gondola

Pizzeria ristorante La Gondola is een hecht familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s, pasta’s, vlees en vis. Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende tijdelijke gerechten zijn waarden waar wij ons hard voor maken. Onze open keuken draagt bij aan een persoonlijke open sfeer en met onze 250 zitplaatsen is er altijd een tafel waar u zich uit en thuis voelt.