Covid-19 preventie: veilig op vakantie

Grote kans dat u nadenkt over een vakantie in eigen land. In de vakantiehuizen van Aqua-State in Friesland is alle ruimte om zorgeloos te genieten van een paar dagen weg. Aqua State doet er alles aan om uw vakantie zo coronaproof mogelijk te maken.

corona-Maatregelen

  • Aangescherpt schoonmaakprotocol: Uw woning wordt zoals altijd grondig gereinigd voor uw aankomst. Tevens besteden wij extra tijd en aandacht aan het ontsmetten van de contactoppervlakten, zoals deurkrukken, contactpunten van het licht, trapleuningen en werkoppervlaktes zoals het aanrecht.
  • Contactloos inchecken en uitchecken indien gewenst: Liever meteen naar uw eigen vakantiewoning zonder de receptie te bezoeken? Dat kan! Ook bij uw vertrek kunt u uw sleutel deponeren in de brievenbus.
  • Digitaal betalen: Extra diensten, zoals huurfietsen, boten of bedlinnen kunt u op uw gemak vanuit uw eigen vakantiewoning betalen. U ontvangt een digitale factuur.
  • Snel contact met Aqua-State: Soms wil je toch even iemand spreken. Dat kan via de WhatsApp, door te bellen of door langs te komen op ons kantoor. Ons kantoor is ruim genoeg; er kunnen twee personen aanwezig zijn met in achtneming van de 1,5 meter.
  • Veilig een boot huren: Indien u bij ons een boot huurt wordt deze door één persoon bij u aan huis gebracht. U ontvangt dan een instructie.
  • Afstand bij afvalcontainers: Wij vragen u om gepaste afstand te houden bij de containers indien u uw vuilnis wegbrengt.
  • Lokale voorzieningen: Ook het MKB in Lemmer doet er alles aan om zijn of haar winkel zo coronaproof mogelijk te maken.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik nu al reserveren?

Ja, met inachtneming van de regels opgesteld door het RIVM kunt u nu al van een vakantie genieten of deze boeken.

 

Tot wanneer kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt uw boeking altijd annuleren volgens de normale annuleringsvoorwaarden.  Zoals altijd adviseren bij u een annuleringsverzekering af te sluiten, om andere mogelijke risico’s af te dekken. Indien uw boeking geannuleerd moet worden omdat een reis door de overheid verboden wordt, dan wordt uw boeking geheel kosteloos omgezet naar een andere datum. Uw reis dient dan binnen 12 maanden alsnog te worden gemaakt. Wie de boeking niet kan verzetten, kan kiezen voor een annulering tegen 30%.

 

Hoe is de aanbetaling bij reservering geregeld in Corona tijd?

Wij vragen om een aanbetaling van 50% binnen 14 dagen na boeking. De restbetaling ontvangen wij graag 4 weken voor aankomst.

 

Is er professionele medische hulp beschikbaar in Lemmer?

Lemmer is voorzien van meerdere huisartsenpraktijken. Tevens is er een Dokterswacht in Heerenveen, gelegen op 15 minuten afstand van Lemmer. Het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Tjongerschans Ziekenhuis in Heerenveen zijn daarnaast dichtbij gelegen.

Contact

Graag even persoonlijk contact? Neem dan contact op via 0031 628 47 02 24 of onderstaand contactformulier. 

 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.