Winterdipje? Tijd voor een break!

17 januari 2019

Een winterdipje, we hebben er allemaal wel eens last van… Je komt futloos uit bed, je hebt  geen energie voor de dag, een somber gevoel en je hebt last van negatieve gedachten. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een break!


Wij hebben de oplossing voor jou met speciale winterblues prijzen! Wat dacht je van een paar dagen weg? Even tot rust komen in één van onze accommodaties op Park Brekkensewiel (125). Geniet van optimaal comfort, de prachtige omgeving en de faciliteiten. Friesland is een heerlijke bestemming voor een gezellige vakantie samen.


Je kan bij ons al genieten vanaf €395,- per week, maar let op! Dit aanbod is geldig tot 20 februari, dus grijp snel je kans! Wil je de accommodatie bekijken?

> Bekijk accommodatie en boek direct


BLOG BERICHTEN

De leukste Friese activiteiten en bezienswaardigheden

13 februari 2019

Vakantie geboekt in één van onze vakantiehuizen aan het water in Friesland? Heerlijk! Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen en ondernemen in Friesland? Wij hebben de leukste Friese activiteiten en bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet!

Lees meer

Winterdipje? Tijd voor een break!

17 januari 2019

Een winterdipje, we hebben er allemaal wel eens last van… Je komt futloos uit bed, je hebt geen energie voor de dag, een somber gevoel en je hebt last van negatieve gedachten. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een break!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.