leer zeilen bij de Kikkert

Net buiten Lemmer, in de Brekkenpolder, ligt Zeilschool De Kikkert. Een oude stolpboerderij omgebouwd tot groepsaccommodatie en Zeilschool. Wij verzorgen zeilkampen voor kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar.

Kom je voor het eerst zeilen of heb je al wat meer ervaring? Het maakt niet uit, bij Zeilschool De Kikkert zit je altijd goed. Met onze veertig jaar ervaring in het verzorgen van zeilkampen verzorgen wij zeillessen afgepast op jouw niveau. Hierbij kan je er zowel voor kiezen om intern te slapen in één van onze modere 21 slaapkamers voor zes personen of om juist bij je ouders te slapen, en ‘s ochtends onze kant op te komen. Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. De boten waar de kinderen in varen zijn: de Laerling, Optimist, Laser Bug, Laser Pico, Randmeer & Laser Bahia, afhankelijk van hun leeftijd en voorkeuren. Of je nu van snel zeilen en omslaan houdt of van lekker recreatie zeilen met je maten, wij hebben de juiste boot in huis. Al ons materiaal is in top conditie en wordt jaarlijks onderhouden door onze partners Jachtwerf Heeg en Sailcenter. Onze “natte vloot” (die boten waarin je een wetsuit aan moet) wordt zelfs om de drie jaar in zijn geheel vernieuwd. De Kikkert, neem voor de mogelijkheden even telefonisch contact met ons op via +31 (0)514 568 900.

Verder kunt u bij De Kikkert een Randmeer huren, om zelf relaxed de verschillende meren van Friesland te ontdekken. Een Randmeer huren is de ideale keuze voor iedereen die van stoer en avontuurlijk zeilen houdt.