Juni is de ideale maand voor 60 plussers

Kinderen het huis uit en zin in wat tijd met z'n tweeën? Juni is de perfecte maand om een paar dagen in Friesland te verblijven: vriendelijke mensen, vaak al zomerse temperaturen, prachtige natuur, heerlijk rustige wandel- en fietspaden en mooie vaarroutes. Allemaal outdoor activiteiten die super veilig zijn! Dus geniet van je vrijheid, met of zonder vaccin: je bent bij ons van harte welkom!

De vier beste redenen om in juni een verblijf bij Aqua-State te boeken als 60-plusser.

1. Heerlijk rustig, geen overvolle stranden, fietspaden of wandelpaden

Het voordeel aan 60-plusser zijn, is dat je (vaak) niet meer vastzit aan bepaalde vakantieperiodes. Je kunt dus lekker eropuit wanneer jij wilt en zin hebt. Waar je in de zomer overvolle stranden of fietspaden aantreft, is het in juni heerlijk vertoeven op het strand en rustig op de fiets- en wandelpaden!

2. Vaak in juni al zomerse temperaturen

Hoewel je bij zomers weer aan juli en augustus denkt, laat het zonnetje zich ook in juni vrij vaak zien. Stel je voor.. Je ligt in een lekkere, lui stoel op het terras, zonnetje op je gezicht en een spannend boek erbij. Perfect voorproefje voor de zomer, toch?

3. Je kunt bij Aqua-State prachtig vissen en varen

Friesland staat bekend om zijn prachtige en vele wateren. Er is dan ook van alles te doen op en rondom het water! De vakantiehuizen van Aqua-State liggen aan het water, wat de perfecte mogelijkheid biedt om een hengeltje uit te gooien. Daarnaast kun je in je eigen of gehuurde sloep een heerlijke dagtocht maken!

4. Je ontvangt seniorenkorting in juni!

Om het nog beter te maken heeft Aqua-State 60-plussers korting. Zo krijg je in de maand juni €65 korting en bij een boeking van twee weken zelfs €100. Vul bij de boeking je geboortedatum in en ontvang dit voordeel!

Kortom, er is veel te doen en de condities zijn geweldig. Bovendien kun je hier in deze tijden veilig op vakantie. Je hebt je eigen huisje aan het water met een terras. Of je nu komt wandelen, fietsen of varen, het zijn allemaal outdoor activiteiten die veilig maar ook leuk zijn.

Boek je vakantiewoning