Dickens Festival Lemmer

8 november 2019

Het Lemster Dickens Festijn 2019 is één groot levend theaterstuk, waarin de inwoners van het Lemster Dickens dorp dit jaar volledig ‘op stoom’ zijn geraakt! De straten van het oude centrum fungeren als podium voor dit indrukwekkende spektakel. Duik in de wereld van Charles Dickens en ontmoet bijzondere personages.

 

Het festival vindt plaats op:

Zaterdag 14 decembervan 16.00 tot 21.00 uur.
Zondag 15 december van 14.00 tot 19.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de organisatie.  


BLOG BERICHTEN

Kom zomeren in Friesland!

5 februari 2020

5 redenen waarom je een Aqua-State vakantie moet boeken voor de warme maanden.

Lees meer

Vaarroute: Rondje Aqua-State

31 december 2019

Met trots presenteren wij onze eigen vaarroute: Rondje Aqua-State. Vanaf àl onze vakantiewoningen aan het water kan je het rondje starten en genieten van het mooie Zuid-Friesland. Vaar de route met jullie eigen of een gehuurde boot. Zonder deze unieke ervaring is jullie Aqua-State vakantie naar Fryslan zeker niet compleet.  

Lees meer

Musea in Fryslân

19 november 2019

In de winter is Friesland misschien niet de meest voor de hand liggende vakantiebestemming, maar toch is onze prachtige provincie zeker een bezoekje waard! Friesland heeft een groot aanbod aan musea waar je uren doorheen kan slenteren op de koude dagen.

Lees meer

Dickens Festival Lemmer

8 november 2019

Het Lemster Dickens Festijn 2019 is één groot levend theaterstuk, waarin de inwoners van het Lemster Dickens dorp dit jaar volledig ‘op stoom’ zijn geraakt! De straten van het oude centrum fungeren als podium voor dit indrukwekkende spektakel.

Lees meer

Sup-erleuk: suppen op de Friese wateren

28 augustus 2019

Dat Friesland prachtig is vanaf het water weten we allemaal. Zo kun je de natuur gemakkelijk verkennen met een rondvaartboot, sloep, zeilboot of kano. Zin in eens iets anders dan anders? Stap op een supboard!

Lees meer

Boek nu je strandvakantie in Lemmer

24 juli 2019

Vergeet Ibiza! In Lemmer moet je zijn voor een zinderende zomer aan het strand. Zand onder je voeten, het verfrissende water van het IJsselmeer en zelfs een beachclub dichtbij… Lemmer heeft het allemaal.

Lees meer

Ontstressen in Friesland: boek een jacuzzi

12 juli 2019

De rust, de natuur, het kabbelende water… wedden dat er nog nooit iemand gestrest is thuisgekomen van een vakantie in Friesland? Toch hebben we bij Aqua-State een manier gevonden waardoor je nóg beter kunt ontspannen tijdens je verblijf in één van onze vakantiewoningen. Boek een jacuzzi!

Lees meer

De leukste Friese activiteiten en bezienswaardigheden

13 februari 2019

Vakantie geboekt in één van onze vakantiehuizen aan het water in Friesland? Heerlijk! Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen en ondernemen in Friesland? Wij hebben de leukste Friese activiteiten en bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.